Starlight Therapie


Consult starlight-therapie hoe werkt het?

 

 

Voor het meten van de meridianen op handen en voeten, wordt een koperen staaf en een meetpen gebruikt. Doordat er een circuit ontstaat, worden de impulsen meetbaar.

De therapie vindt plaats met behulp van glazen staven voor de handen, die zijn verbonden met glasvezelkabels. Tevens worden glazen platen gebruikt voor therapie via de voeten. 

Een aantal onderwerpen die aan bod kunnen komen tijdens de therapie:

Electro stress: Bepaalde klachten kunnen veroorzaakt worden door belasting van electronische apparatuur. Denk hierbij aan televisie, wekkerradio bij het bed, waterbed, magnetron, enz. In een aantal gevallen is er ook een spin-inversie te meten. Dit ontstaat wanneer het lichaam bloot gesteld is aan electro magnetische velden. Die beïnvloeden het lichaam zodanig dat het magnetisch veld van het lichaam verstoord is. Deze spin-inversie kunnen we tegendraaien. Om herhaling te voorkomen moet echter wel iets aan de bron gedaan worden.

Littekens: Littekens kunnen het doorstromen van de meridianen beïnvloeden. Met speciale plakkers kunnen littekens behandeld worden. Deze plakkers worden tevens gebruikt als er vermoeden is van een whiplash.

Inentingen: Ieder mens dat is ingeënt heeft energetisch verstoringen. Zo reageert iedereen dus op het uitdraaien van de inentingsstoffen. Met name het hormoonsysteem (verantwoordelijk voor de processen van het immuunsysteem) reageert hier positief op.

Dyslexie: De dyslexie therapie vindt plaats via de voetplaten. Op de voeten bevinden zich een aantal meridianen die rechtstreeks met het hoofd in verbinding staan. Tijdens de dyslexie therapie worden middelen ingezet ter stimulering van de hypofyse en de epifyse,
en de communicatie tussen de twee hersenhelften wordt gestimuleerd. Aanvankelijk is deze therapie bedacht voor mensen 
met dyslexie. In de praktijk is echter gebleken dat de therapie zeer effectief werkt als afsluiting van de therapie met de glasstaven.

Synthese denken: Tijdens het consult wordt allerlei informatie gevraagd. Zo zijn gegevens over ontlasting, plassen en eetgewoonten altijd van belang. Verder gebruiken we de 5 elementenleer uit de chinese geneeswijze. Deze elementen beïnvloeden elkaar onderling, en bepalen zowel de fysieke als de emotionele toestand.

Rood =Vuur (hart en dunne darm) vreugde                                                      

Geel = Aarde (maag en milt) zorgen maken

Grijs = Metaal (long en dikke darm) verdriet

Zwart = Water (nier en blaas) angst

Groen = Hout (lever en galblaas) woede