Starlight Therapie


biofotonen-therapie / wie wel / wie niet

Wie niet?

De therapie met de starlight is niet geschikt voor mensen die een orgaantransplantatie hebben ondergaan. Omdat het immuunsysteem versterkt wordt, kan het lichaam het geÔmplanteerde orgaan af gaan stoten. Ook andere lichaamsvreemde voorwerpen, met name die in contact staan met de bloedbanen, worden door het lichaam afgestoten. Ook voor mensen met shunts, plastic bloedvaten, varkenshartkleppen e.d. is deze therapie niet geschikt.

Overige, meestal metalen delen, zoals pacemakers of grotere onderdelen zoals heupen, kunst hartkleppen, schroeven en dergelijke leveren geen probleem op tijdens de therapie. Het is wel zo†dat dit soort onderdelen een eigen lichaamsvreemde frequentie hebben en dus factoren kunnen zijn die voortdurend verstoren.

Wie wel?

De starlight†therapie is†(zie†uitzonderingen: wie niet?) verder voor†iedereen geschikt. Over het algemeen kost het voor volwassenen 5-7 behandelingen om het immuunsysteem van het lichaam te corrigeren. Afhankelijk van het regeneratie vermogen van het lichaam zijn er soms meer consulten nodig. Met name kinderen en dieren hebben een hoge regeneratiesnelheid. Die hebben dan ook†minder consulten nodig.

De therapie kan ook (juist!) preventief†worden toegepast. Dit gebeurt al bij een aantal bedrijven dat hun personeel elk half jaar†de starlight therapie laten ondergaan, om zo het ziekteverzuim te verminderen. Een energetische verstoring kan al gemeten worden, vůůr†het†verschijnen†van†fysieke symptomen. Zo kunnen ook vage klachten als vermoeidheid, weinig fut, een slechte conditie, vaak verkouden, voldoende aanleiding zijn om een aantal therapiesessies te ondergaan. De starlight 'schoont' uw lichaam van de vervuiling waaraan we allen onderhevig zijn. En u voelt zich een stuk energieker!

Aandoeningen waarbij de starlight met goede resultaten werd gebruikt (bron: www.health-angel.nl) :

AllergieŽn; Astma, bronchitis; Autisme; Chronische vermoeidheid; Darmklachten, (Salmonella, Ziekte van Crohn, Colitis ulcerosa); Depressies; Dyslexie; Fibromyalgie; Galstenen, nierstenen; Kanker, leukemie; Littekens; Migraine, hoofdpijn; Parasitaire infectie;
Pfeiffer; PMS; Toxoplasmose; Whiplash; Ziekte van Lyme