Starlight Therapie


even voorstellen...

                       Sandra Stigter-Westland, geboren 30-05-1967.          

Stemwerk-therapeute, Biofotonen-therapeute en lid van de IBP,
Shiatsu-therapeute, NVTCG, 3005670101057                                                                                        

Sinds 15 jaar ben ik werkzaam als logopediste en stemwerktherapeut. Door dit werk ben ik in aanraking gekomen met mensen met chronische klachten, vaak met een emotionele oorsprong. Het lichaamswerk/stemwerk roept emoties op in de mens, die vaak in het onderbewuste invloed hebben het op functioneren van mens en lichaam. Bewust worden van deze emoties zet veel in beweging, waardoor het lichaam zelf (de weg van de minste weerstand) de weg van heling kiest.

Naast emotionele oorzaken, blijken er ook andere verstoringen een rol te kunnen spelen. In de wereld van nu worden we geconfronteerd met diverse 'vervuilingen', zoals zware metalen, inentingsstoffen, chemische verwerking van voedsel, electrostress, etc..

De aanvulling van het instrument de starlight, heeft voor mij nieuwe wegen geopend. Het 'opschonen van het lichaam' geeft de mens een betere start om te gaan werken aan verdere emotionele groei.

Verder ben ik shiatsu therapeute. Shiatsu massage is drukpuntmassage volgens de chinese geneeswijze. Ik heb gemerkt dat het lichaamswerk, door de kennis van o.a. de vijf elementenleer, en de meridiaanleer enorm verfijnd wordt. Wat ik met stemwerk intuïtief en door ervaring leerde voelen, kan ik nu staven aan de kennis van duizenden jaren ervaring van de chinese geneeswijze. Het werken met de mens en het menselijk lichaam blijft oneindig inspirerend. Wat ik steeds meer besef is hoe meer ik leer, hoe meer er is dat ik niet weet. Het leven is tekort. Maar voorlopig blijf ik nieuwsgierig en leergierig...

Hierbij nodig ik u uit om mee te groeien!